Božična čarolija 1.12. – 23.12.2012.

Božićna čarolija u Djedovoj kolibi

Vrijeme održavanja:  1.12. – 23.12.2012.

 Božićna čarolija će i ove godine razveseliti najmlađe. Otvorenje će se održati 1.12. u 11 sati ispred Restorana Djed u Hrvatskoj Kostajnici. Povodom otvorenja će se održati Božićni animacijski show, koncert Vilenjaka limene glazbe DVD-a Hrvatska Kostajnica, predstava dramske skupine i glazbeni nastup školskog zbora Srednje škole Ivana Trnskog.

Božićna čarolija će trajati čitavi prosinac. Tijekom tjedna će biti otvoreno za posjetitelje za razgledavanje, a zabavni program i radionice će se održavati vikendima sve do 23. prosinca. Program koji će se održavati tijekom vikenda možete pogledati na www.djed.hr isto kao i fotografije s naše prošlogodišnje Božićne čarolije. Posjetite Djedičinu kućicu, nahranite jelene, upišite želje u Veliku knjigu želja, sjednite u Djedičine sanjke, pronađite poklone i još mnogo više vas čeka na Božićnoj čaroliji. Ulaz i sudjelovanje na radionicama su besplatni za sve posjetitelje.

U Restoranu Djed možete probati domaće specijalitete, zagrijati se kuhanim vinom te uživati u glazbi, igrama i cijelokupnom ugođaju Božićne čarolije. Svaki vikend se održava zabavni program i radionice za najmlađe stoga odaberiti svoj vikend i posjetite nas.

 

 

 

 

 

 

 

Vidimo se na Božićnoj čaroliji!