DAN GRADA – iza nas

Uz tradicionalnu svetu misu u crkvi sv.Antuna Padovanskoga i prisjećanja na poginule hrvatske branitelje i sve ostale pokojne drage nam sugrađane započelo je obilježavanje Dana našega grada.

Nastavilo se u četvrtak, 14.lipnja kada su Kostajničani  mogli uživati u odličnom nastupu Zagrebačkog puhačkog ansambla, koji je uz potporu Ministarstva kulture nastupio u Hotelu Central.
U petak je svečano obnovljen status Eko škole našoj Sednjoj školi Ivana Trnskog, u subotu je na Djedu održan dječji dan, zabava, pjesma i ples za one najmlađe uz gostovanje petrinjske plesne skupine Bambi i njihove voditeljice Kristine Hodak, na rukometnom igralištu odigran je humanitarni malonogometni turnir,a u noćnim satima svi oni koji vole “novovalne” glazbene ritmove i DJ-a DON TOM-a mogli su uživati u fantastičnom ambijentu unutar zidina Starog grada. U nedjelju su Limači imali nogometni turnir na igralištu kod Starog grada,a u večernjim satima je ponovljen tulum u Starom gradu. Nismo zaboravili ni našu Limenu glazbu koja nam je svojim koncertom uljepšala večer 08.lipnja u gradskom parku, kao ni Ribarsku udrugu Una koja je 10.lipnja održala IX Memorijal Vladimir Brkić na kupalištu Kavrlja