DIVLJE JAGODE u Starom gradu Zrinski

Koncert legendarne grupe Divlje jagode odlično su najavili naši susjedi s druge strane rijeke Une na Kostajnica.com i tu najavu u cijelosti prenosimo:

DIVLJE JAGODE 2015 Grupa “Divlje Jagode” održaće koncert u Starom gradu u Hrv. Kostajnici u petak, 24. jula 2015. godine sa početkom u 22.00 sati.

Divlje Jagode, čija karijera traje od davne 1978. godine, ostavile su trajni pečat u diskografiji, ali i urbanoj kulturi, zahvaljujući pjesmama s kojima se identificiraju, kako nove i nadolazeće mlade generacije, tako i niz generacija prije njih.

Ponekad se čini da niti jedna zabava, niti jedna započeta ili raskinuta ljubav, nisu moguće bez pjesama kao što su ‘Jedina moja’, ‘Krivo je more’, ‘Ne želiš kraj’, ‘Zauvijek tvoj’, ‘Kako si topla i mila’, ‘Zvijezda sjevera’, ‘Marija’… Na istovjetan način, teško je zamisliti neko rock okupljenje, meeting, slušaonicu ili koncert, bez pjesama kao što su ‘Motori’, ‘Divlje Jagode’, ‘Auto stop’, ‘Šejla’, ‘Kap po kap’, ‘Let na drugi svijet’…

Sa dvanaest studijskih albuma, stotine pjesama i na desetke klasičnih hitova Divlje Jagode danas nadilaze i granice i vrijeme, jer fanovi ih s jednakim uzbuđenjem prate i danas, kao što su to radili početkom osamdesetih.

Zele Lipovača je autorski i svirački stup, ali i lider, nezaobilazna konstanta Divljih Jagoda, čija se gitarska sola ne slušaju, nego pjevaju.

Koncert se održava u sklopu Ljeta uz Unu, a cijena ulaznice je 35,00 kn

Kao predgrupa nastupa grupa Kob,  u kojoj sviraju dečki iz obje Kostajnice.

Dobrog, starog roka nikad previše!