Održan 2. Memorijalni turnir “Ivan Došen”

U subotu 12. travnja, u navijačkoj atmosferi dupkom punog gledališta na gradskom rukometnom igralištu održan je 2. Memorijalni malonogometni turnir, posvećen sjećanju na mladog, prerano otišlog zaljubljeniku u nogomet, Ivana Došena. Zaslužni za uspješnu organizaciju turnira njegovi  su prijatelji koji su još jednom pokazali da mladi u gradu, kad se ujedine, hoće, znaju i mogu učiniti prave stvari.  Sve je bilo odlično, što dokazuju i gledatelji koji su, usprkos hladnoći, ostali do samoga kraja. Turnir je počeo u 12,00 i trajao do 1 sat iza ponoći. Prijavljeno je 20 ekipa od kojih su dvije ekipe bile iz susjedne BiH, a odigrane su 32 utakmice. U finalu su igrali “Korablja Tišinić” iz Petrinje i Radnik Majur seniori, dok su se za treće mjesto borili ekipe “Restoran Cobra” iz BiH te “Fudbaleri” iz Siska.

Konačni poredak prve tri ekipe je:

  1. “Korablja Tišinić”
  2. “Radnik Majur seniori”
  3. “Restoran Cobra”

Zahvaljujemo se organizatorima, sudionicima i donatorima ovog memorijalnog malonogometnog turnira na ugodnom subotnjem druženju uz sport.

panorama navečer ekipa korablja tisinic ekipa korablja tisnic 2 ekipa radnik majur ekipa radnik majur 2 (2) ekipa restoran cobra ekipa restoran cobra 2 igra igra2