OTVORENA SEZONA SPAČEKA U HRVATSKOJ!

SPAČEKI U HRVATSKOJ KOSTAJNICI

Ovogodišnju sezonu, članovi i simpatizeri Hrvatskog 2cv Citroen kluba otvorili su akcijom Raid u zaboravljeno. Raid u zaboravljeno je zamišljen kao jedinstvena prilika da se posjete posebnosti i specifičnosti regije Pounja i Banovine te pokažu turističko gospodarstveni potencijali u prostorima koji su na neki način zaboravljeni. Prva postaja vesele ekspedicije bilo je selo Utolica na imanju obitelji Lenac, točnije njihovom OPG-u koji se bavi uzgojem buča i proizvodnjom sušenih buča i ostalih proizvoda od buča i kestena. Gosti su uživali u polusatnoj prezentaciji i kušanju proizvoda koje na tržištu nudi ova vrijedna obitelj iz Hrvatske Kostajnice.

Sljedeća postaja je bila Hrvatska Kostajnica, točnije Caffe bar Kostarika uz samu rijeku Unu gdje su sudionici uz pomoć gradonačelnika Dalibora Bišćana saznali nešto više o gradu i povijesti te su svi pozvani sljedeće godine na proslavu 780. godina od prvog spominjanja Kostajnice.

Hvala ekipi iz Hrvatskog 2cv Citroen kluba na ovom neobičnom posjetu i promociji, a više o samim posjetiteljima saznajte na njihovoj web stranici.