Zadnji vikend u srpnju!


Srđan Depolo je pjevač,  skladatelj  i  književnik  iz  Rijeke izvodi šansone J. Brela, Y. Montanda, G. Becauda, Ch. Treneta, S. Reggiania, u francuskom originalu i vlastitom hrvatskom prepjevu, te vlastite skladbe, za koje je napisao stihove, glazbu i orkestraciju.

Muški svijet u ovoj se priči razotkriva s puno humora i neočekivanih sukoba, dok svaki od glumaca igra po nekoliko različitih uloga. Radnja je smještena u današnji Zagreb, a pred nama prolaze prepoznatljivi suvremeni likovi s kojima se svaki gledatelj može lako poistovjetiti. Ovaj tekst Mire Gavrana do sada je imao 18 kazališnih premijera diljem svijeta, od Rio de Jeneira pa do Moskve.
Ne propustite svjetsku uspješnicu hit-komediju Sve o muškarcima koja je samo u Pragu imala više od 500 repriznih izvedbi, a u Krakovu više od 400.
Do sada je “Sve o muškarcima” vidjelo više od pola milijuna ljudi diljem svijeta, budite i Vi čim prije među njima.

Dan nakon odličnih izvedbi u Starom gradu Zrinski očekuje nas zajednički projekt turističke zajednice, gradske knjižnice i čitaonice te Marije Krupić koja predstavlja Društvo ljubitelja knjige “Milivoj Cvetnić”. Ovim projektom obuhvatili smo završetak Međunarodne Una regate – lađom niz Unu i obljetnicu smrti jednog od najvećih umjetnika s našim prostora, Olivera Dragojevića. Upravo njemu u čast, a povodom završetka regate održati će se večer sjećanja na Olivera Dragojevića kojom ćemo večernje sate ukrasiti Oliverovim pjesmama koje će se pjevati, recitirati, svirati i slušati!